maanantai 18. helmikuuta 2013

Jouluikkuna, Sokos

Jouluikkuna

Minkä kokoisena ajattelet tontun? Tästä aiheesta kävimme keskustelun äitini kanssa ennen joulua.. Omasta mielestäni ne ovat pituudeltaan korkeintaan 5cm, että mahtuvat hakemaan oven alta Joulupukille osoitettuja kirjeitä! Tosin tuolla 5cm pituudellakin ne joutuvat laihistelemaan, että oven alta mahtuvat... ;) Äitini taas ajatteli, että ovat pituudeltaan 30cm - ylettyvät helpommin kurkkimaan ikkunoista (tosin sillonkin hyppäämällä).

Tässä Sokoksen jouluikkunassa tontut taas ovat hiukan isompia meidän kuvitelmiin verrattuna. Onhan se ymmärrettävää, että nopeallakin vilkaisulla tajuaa mistä on kyse...ei tarvitse suurennuslasilla 5cm pituisia tonttusia etsiä kesken ostosten teon!
 

Mielestäni ikkuna oli onnistunut! Ja tyttösenikin silmät loisti, kun nostin syliin katsomaan mitä ylemissä kerroksissa tapahtuu... Sommittelu oli hyvä alusta loppuun asti. Keskellä on "päätapahtuma" eli talo ja ettei kaikki loppuisi kuin seinään, niin sivuille ja ylös oli luotu myös tapahtumia! Ihania pieniä yksityiskohtia. On mukava huomata erilaisia asioita aina uudelleen ohi kävellessään. 

Valaistuksella oli saatu aikaan eri lämpötilojen tuntu. Talon sisälle kohdistuvat valot ovat lämminsäivyisiä ja talon ulkopuolelle kohdistuu kalpeampi, kylmempi valo.